Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Bend with Fierce and Trust – YogaWorks Class with Thodori Fameli

14 Μαρτίου, 2021 @ 11:00 - 13:00

20€
YogaWorks Class with Thodori Fameli

Πόσες φορές ακούμε backbends και αυτομάτως μας πονάει η μέση μας? Μήπως δεν θα έπρεπε? Πως καταφέρνουν πολλοί άνθρωποι να κάμπτουν τον κορμό τους προς τα πίσω τόσο άνετα? Ποία επίδραση έχουν τα backbends στο Κεντρικό Νευρικό μας Σύστημα?

Ο Θοδωρής θα καθοδηγήσει ένα δίωρο μάθημα με ροή, εστιασμένο στις υπερεκτάσεις. Θα προθερμάνουμε το σώμα μας, θα ξεμπλοκάρουμε σημεία-κλειδιά για τις οπίσθιες κάμψεις και θα ανακαλύψουμε τρόπους να τις εκτελούμε σωστά και με ασφάλεια χωρίς καθόλου πόνο στη μέση.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους ασκούμενους στη γιόγκα (ή και όχι), ανεξαρτήτως ηλικίας και επιπέδου.

Ελάτε να εξερευνήσουμε μαζί τη μαγεία των υπερεκτάσεων και να συμβάλλουμε σε μια υγιέστερη και πιο δυνατή σπονδυλική στήλη.
Σας περιμένουμε όλους! Μην το χάσετε!

Για κρατήσεις θέσεων : 2114086937 – 6971929721

Λίγα λόγια για τον δάσκαλο:

Ο Θοδωρής γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στο τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ. Από το 2002, όντας ακόμα φοιτητής, ήρθε σε επαφή με το Pilates και τη Yoga. Έκτοτε, εδώ και 15 χρόνια, ασχολείται αποκλειστικά με τη yoga γιατί τον μάγεψε η φιλοσοφία της και η δυνατότητα να ελέγχει κανείς το σώμα του. Εκείνη την περίοδο γνώρισε τον Σάββα Γιάντση, ο οποίος μέχρι σήμερα αποτελεί Δάσκαλος και εμπνευστής του. Κάνει καθημερινή πρακτική κυρίως στην Ashtanga Vinyasa καθώς και στην Vinyasa και Darma Yoga.
Ολοκλήρωσε τις πρώτες του εκπαιδεύσεις 200hrs και 300hrs στο Ghyta Yoga School με εκπαιδευτή τον Μιχάλη Φιλίνη. Ακολουθεί ένα ακόμα Teacher Training 50hrs στη Yin Yoga με εκπαιδευτή τον Biff Mithoefer. Έκτοτε διδάσκει σε διάφορα κέντρα και στούντιο, Vinyasa, Ashtanga και Yin Yoga, ενώ παράλληλα συμμετέχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα, yoga retreats και workshops. Ενημερώνεται διαρκώς, παρακολουθώντας σεμινάρια και workshops. Σημαντικοί σταθμοί-δάσκαλοι η Kino McGregor, η Laruga Glazer, ο Yuval Ayalon, η Paddy McGrath,o David Swenson, o Mark Robberds, o Sharath Jois, και πολλοί άλλοι.
Το Φεβρουάριο του 2015 πραγματοποιεί το πρώτο του ταξίδι στην Ινδία, στην καρδιά αυτού του μαγικού φιλοσοφικού συστήματος, στο Mysore και στη σχολή Shri K. Pattabhi Jois Ashtanga Yoga Institute (KPJAYI). Επαναλαμβάνει το ίδιο ταξίδι στην ίδια σχολή τον Φεβρουάριο του 2017.
Μέσα σε αυτό το ταξίδι ήρθε σε επαφή με την Άννα Ζώρζου και το σύστημα του YogaWorks. Για αρκετά χρόνια παρακολουθούσε τα μαθήματά της με την αναλυτική διδασκαλία, το ευφυές sequence και τις πολλές ευθυγραμμίσεις, ώσπου το 2018 ολοκλήρωσε το YogaWorks YTT 200h. Ένα χρόνο αργότερα ξεκίνησε και την εκπαίδευση 300 ωρών του YogaWorks YTT 300h στην Αθήνα!
Το μονοπάτι του στη yoga συνεχίζεται και ευελπιστεί να τον οδηγήσει σε ένα φωτεινό και γαλήνιο…
Namaste

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
14 Μαρτίου, 2021
Ώρα:
11:00 - 13:00
Κόστος:
20€
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Power House Project
Ανδρέα Παπανδρέου 114
Γλυφάδα, Αττική 16674 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Phone
2114086937
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής