Power House

Power House

Τι σημαίνει να είναι κάποιος δυνατός;

Τα χαρακτηριστικά της σωματικής ρώμης, της πνευματικής ικανότητας, η ύπαρξη κάποιου ξεχωριστού ταλέντου μπορούν να ορίσουν το δυναμικό ενός ανθρώπου. Η πραγματική ισχύς ενός ατόμου είναι η ικανότητα του να αντιμετωπίζει επιτυχώς οποιαδήποτε πρόκληση στην ζωή του. Αυξάνοντας τα ενεργειακά αποθέματα μας, μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε είδους εμπόδια , που φράσσουν τον δρόμο προς την εξέλιξη μας.

Το Power House Project είναι μια ιδέα που υλοποιήθηκε γι αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Να προσφέρει τις γνώσεις εκείνες που θα βοηθήσουν την ψυχοσωματική μας ανάπτυξη κι θα δομήσουν δυνατό σώμα κι πνεύμα. Δημιουργήσαμε ένα περιβάλλον οικείο, ένα ζεστό κι φιλικό χώρο που επιτρέπει την ροή της ενέργειας, την χαλάρωση,την μυϊκή κι πνευματική ενδυνάμωση.

Είναι το σπίτι της δύναμης, είναι το σπίτι μας.

Ευχόμαστε να το αισθανθείτε σαν ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΠΙΤΙ!!

Εκ μέρους της ομάδας εκπαιδευτών του Power House Project,

Νίκη Πετρουλάκη

Η ομάδα μας
Αλίκη Ζωγράφου

Αλίκη Ζωγράφου

Yoga & Pilates Certified Instructor

Αλίκη Ζωγράφου

Αλίκη Ζωγράφου

Yoga & Pilates Certified Instructor

Η Αλίκη Ζωγράφου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Είναι πιστοποιημένη δασκάλα Pilates (mat & equipment), Yoga (YAI), Aerial Yoga - Pilates, Aerobics & fitness, Dance aerobic. Ξεκίνησε την εκπαίδευσή της στην Γερμανική σχολή A.F.Studies το 2002 για τις ειδικότητες Aerobic, Dance aerobic & Elite aerobic instructor και το 2003 με την Marita Mitag για Pilates mat & props instructor (level A &B). Το 2008 συνέχισε την εκπαίδευσή της στη μέθοδο του Pilates στη σχολή Studio One όπου ολοκλήρωσε το κύκλο σπουδών για την ειδικότητα Pilates equipment με εκπαιδευτές την Χριστίνα Πανταζοπούλου, τον Alan Herdman και την Caron Boshler-PMA. Το 2012 αποφάσισε να ασχοληθεί και με την Aerial Yoga & το Aerial Pilates, εκπαιδεύτηκε από την Μαρία Μπάστα και πιστοποιήθηκε μέσω της σχολής Studio One. Το 2016-2017 πιστοποιήθηκε ως δασκάλα Yoga και μέσω του οργανισμού Yoga Alliance International, με δασκάλα της την διακεκριμένη Marita Mittag. Μέχρι και σήμερα έχει μαθητεύσει δίπλα και σε άλλους παγκοσμίου φήμης εκπαιδευτές όπως η Elizabeth Larkam-PMA (2009 Pilates for dancers), η Lynne Robinson & Nathan, Gardner Body Control Pilates U.K. (2009 pre-natal & post-natal Pilates), ο Rael Isacowic, Richard Orbach & Amit Younger, Basi Pilates (Advanced Pilates reformer repertoire for athletes) και η Ευίτα Ηλιοπούλου (2010 Authentic Pilates repertoire, Pilates for seniors). Συμμετέχει σε συνέδρια κάθε χρόνο και ενημερώνεταιι συνεχώς για οτιδήποτε καινούριο στο χώρο του Pilates, της Yoga και όχι μόνο. Τέλος, αρθρογραφεί για το προσωπικό της blog: morethanjustpilates.wordpress.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΤΣΑΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΤΣΑΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΤΣΑΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΤΣΑΝΗΣ

Ο Κωνσταντίνος Τσατσάνης είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Υπήρξε αθλητής καλαθοσφαίρισης και κλασσικού αθλητισμού επι σειρά ετών με αρκετές διακρίσεις τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο. Είναι certified functional trainer και ασχολείται με την προσωπική προπόνηση τα τελευταία 10 χρόνια. Ειδικεύεται στην λειτουργική προπόνηση και προπόνηση με kettlebell, clubbell, steelmace, sandbag με εξατομικευμένα προγράμματα γυμναστικής βάσει των αναγκών του αθλούμενου.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Yoga Certified Instructor

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Yoga Certified Instructor

Ο Ευάγγελος μπήκε στο fitness και την ευεξία πριν από περισσότερα από 25 χρόνια ως ανταγωνιστικός αθλητής καράτε. Αφού τελείωσε το Bachelor στο Marketing σπούδασε Yoga, Yoga Therapy, Thai Massage, Ear βελονισμός, Ανατομία και κίνηση. Έχει δουλέψει με άτομα με ανίατες ασθένειες, παράλυση και πολλούς ανθρώπους με μια σειρά από προβλήματα υγείας. Η ευεξία του συνδυάζεται με μεταπτυχιακές εκπαιδεύσεις στην Gestalt psychotherapy και life-coaching.

Κατερίνα Γεωργοπούλου

Κατερίνα Γεωργοπούλου

Κατερίνα Γεωργοπούλου

Κατερίνα Γεωργοπούλου

Η επαφή με το φυσικό σώμα ξεκινάει σε σχολική ηλικία στη γενέτειρά της τη Λάρισα, με τις χορεύτριες Νίκη Σβέλτου και Σιμόνα Μπαντιού και έφηβη αποτελεί μέλος του επαγγελματικού φυτωρίου χορευτών του Θεσσαλικού Μπαλέτου, με δασκάλους της την Τάνια Μιλτένοβα και τον Γκες Μίχωφ. Το 2007 ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με τη yoga και έκτοτε, θέλοντας να εμβαθύνει περισσότερο στην πρακτική και τη φιλοσοφία της, ξεκινάει τη διαδρομή της. Το Μάη του 2008 αναχωρεί με προορισμό της τη Νέα Υόρκη για να παρακολουθήσει σεμινάριο της Ashtanga Yoga με τον εγγονό του Pattabhi Jois, Sharath Rangaswamy. Έπειτα, επιστρέφει στην Ελλάδα και συνεχίζει την εκπαίδευσή της ολοκληρώνοντας εκπαιδευτικό πρόγραμμα 300 ωρών της Hatha Yoga, με δασκάλα της την Βιβή Λέτσου. Έως και σήμερα έχει ολοκληρώσει εκπαιδευτικά προγράμματα διαφορετικών προσεγγίσεων συνόλου 700 hr. Από το 2009 έχει παρακολουθήσει τα εξής: Ιmmersions in Anusara Yoga I, II, III με τους Todd Tessen, Naime Jenessy, Sianna Serman και Sue Elkind, Therapeutics Yoga με τον Todd Norian, Aerial Yoga με την Τάνια Popovich, Prenatal Yoga με την Sue Elkind, Pre&Post- Natal εκπαίδευση με την Ashley Richie, Kids Yoga με την Cayetana Rodenas Αγαπάει τον πλουραλισμό και δείχνει προτίμηση στην ιδιαιτερότητα. Παρακολουθεί δασκάλους όπως ο Petros Haffenrichter, o Γιάννης Ανδρίτσος,o Πάνος Κατσανδρής, η Σοφία Ξηροτύρη, ο Σάββας Γιαντσής, ο Γιάννης Καρβέλης, η Μαρία Μαγκανάρη, ο Βαγγέλης Αποστολόπουλος κ.α. Ταξιδεύει κάθε χρόνο εξερευνώντας τον κόσμο και τον Εαυτό παρακολουθώντας κυρίως κουλτούρες και πολιτισμούς. Έχει παρευρεθεί σε συνέδρια όπως το Barcelona Yoga Conference, Bali Spirit Festival, Prague Spirit Conference κ.α. και με yoga retreats και προσωπικά ταξίδια σε διαφορετικές ηπείρους και εναλλακτικά yoga studios προσπαθεί να συλλέξει, κυρίως μέσα από τη βιωματική εμπειρία, πληροφορίες που αφορούν στο ευ ζην. Το καλοκαίρι του 2018 ταξίδεψε με υποτροφία στο Σαν Φρανσίσκο για να παρακολουθήσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Bhakti Flow Yoga με δάσκαλό της τον Rusty Wells, στον οποίο οφείλει ευγνωμοσύνη και από τον οποίο εμπνέεται διαρκώς. Η διδασκαλία της εστιάζεται σε θεραπευτικές αρχές, στην πρανική ροή, στην ενσυναίσθηση και ιδιαίτερα στην αγάπη της για τη φύση και τη μουσική. Αν και η μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά μπορεί να διδάξει με ευχέρεια τόσο στα αγγλικά όσο και στα ισπανικά ενώ έχει καλή κατανόηση της γαλλικής. Τελευταία παρακολουθεί μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο ΕΑΠ με τίτλο του: Αθλητικές Σπουδές: Κοινωνιολογία, Ιστορία, Ανθρωπολογία και όνειρό της είναι να παραμείνει μαθήτρια.

ΝΙΚΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ

Yoga Certified Instructor

ΝΙΚΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ

Yoga Certified Instructor

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970. Έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών το 1995, βρέθηκε στο Brighton της Αγγλίας για να κάνει το διδακτορικό του στην πειραματική ψυχολογία. Ξεκίνησε να κάνει Iyengar γιόγκα τον Οκτώβρη του 1998 με τη Louise Benglin και αμέσως άρχισε να ασκείται συστηματικά, ενθουσιασμένος από τη θετική επιρροή που είχε η γιόγκα σε κάθε πλευρά της ζωής του. Το Νοέμβρη του 1999 άρχισε να κάνει Astanga Vinyasa Yoga με την Julie Martin και τον Μάιο του 2000 με τη Καρυτινού– Ireland. Tον Ιανουάριο του 2001 ξεκίνησε να διδάσκει γιόγκα στο Brighton Natural Health Centre υπό την επίβλεψη της Χριστίνας Καρυτινού– Ireland και συνέχισε να διδάσκει εκεί μέχρι τον Ιανουάριο του 2003. Αφού ολοκλήρωσε το διδακτορικό του γύρισε στην Ελλάδα τον Μάρτιο του 2003. Έκτοτε διδάσκει γιόγκα στην Αθήνα και όπου αλλού βρεθεί, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στο σύστημα της γιόγκα για τη ανάδειξη και βελτίωση κάθε πλευράς της ανθρώπινης προσωπικότητας. Είχε την τύχη να διδαχθεί για μικρό διάστημα στο Λονδίνο το 2001 από τον ίδιο τον Pattabhi Jois και τον εγγονό του Sharath. Από το 2007 και ανά τακτά χρονικά διαστήματα εμβαθύνει πλέον στη γνώση και πρακτική της γιόγκα με τον Jean-Claude Garnier.

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Yoga Certified Instructor

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Yoga Certified Instructor

Αποφοίτησε από το ιδιωτικό ΙΕΚ ΦΛΟΓΑ (2 έτη) με ειδικότητα «Προπονήτρια Ελεύθερης Γυμναστικής» (Ενόργανη, Ρυθμική, Αερόμπικ). Από τον πρώτο χρόνο των σπουδών της, γνώρισε «τυχαία» τη Γιόγκα και το Πιλάτες όπου την κέρδισαν σε σχέση με τον αρχικό της προσανατολισμό, που ήταν το χορευτικό αερόμπικ. Εργάστηκε για αρκετά χρόνια σε γυμναστήρια και σχολές Γιόγκα, ενώ από τότε εώς και σήμερα παρέχει προσωπική εκγύμναση και Holistic Wellness Training & Coaching. Το 2009 αποφοίτησε από τη διετής σχολή Ρεφλεξολογίας. Έχει διδαχθεί Thai massage, Σπονδυλοθεραπεία, Ρέικι, Ηχοθεραπεία και είναι σύμβουλος Ανθοϊαμάτων Bach. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο εξελίσσει τις γνώσεις της στην Ψυχολογία και τη Θετική Ψυχολογία (Πάντειο Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο Αιγαίου.) Έχει διδάξει σε εκπαιδευτικά Δασκάλων Γιόγκα και Πιλάτες, ενώ τα τελευταία 5 χρόνια έχει δημιουργήσει το βιωματικό σεμινάριο «Nada Yoga & Chakra Journey», διδάσκοντας τη Γιόγκα του Ήχου (Nada Yoga) και την Ψυχοσωματική ερμηνεία του μοντέλου των Chakras & Tattwas. Σήμερα, στα ομαδικά μαθήματα που καθοδηγεί, μεταφέρει γνώσεις από όλες τις εκπαιδεύσεις που έχουν ζυμωθεί τα τελευταία 20 χρόνια. Τα μαθήματά της χαρακτηρίζονται από τη σωματική και ψυχική ενσυναίσθηση, η έμφαση στην αναπνοή, η χαλάρωση και ο διαλογισμός. Η ροή των asana ακολουθούν την παραδοσιακή Hatha Yoga με κορύφωση σε peak poses και αναζωογονητική ροή. Καθοδηγεί ομάδες Διαλογισμού & Αυτογνωσίας και από το 2010 διοργανώνει Wellness Retreat ανά την Ελλάδα και τον κόσμο (Ινδία, Ταϊλάνδη).

Νίκη Πετρουλάκη

Νίκη Πετρουλάκη

Yoga & Pilates Certified Instructor

Νίκη Πετρουλάκη

Νίκη Πετρουλάκη

Yoga & Pilates Certified Instructor

Ξεκίνησε ως αθλήτρια στίβου. έχοντας αποκτήσει διάφορες διακρίσεις στον κόσμο της γυμναστικής, Πήρε το πτυχίο της στην Αθλητική Ακαδημία Αθηνών και εξειδίκευσε τις σπουδές της στην αθλητική ψυχολογία. Η Nicki Petroulaki έχει υποστεί πολλούς τραυματισμούς από την έντονη προπόνηση και την εποχή εκείνη είχε ένα άκαμπτο σώμα από το να είναι συστηματικός δρομέας μέχρι να εισαχθεί στον κόσμο της γιόγκα. Έχει ασκήσει γιόγκα για περίπου 16 χρόνια και το ταξίδι της ξεκίνησε όταν συναντήθηκε με την Eva Rouspol, μια σπουδαία δάσκαλο που έχει θεραπευτεί από τα προβλήματα κινητικών της δεξιοτήτων μέσα από την πρακτική της γιόγκα. Από τότε έχει γνωρίσει πολλούς διεθνείς καθηγητές. Συνδύασε την αγάπη της για ταξίδια με την περαιτέρω εκπαίδευσή της σε διάφορες εκπαιδεύσεις εκπαιδευτικών. Έχει επισκεφθεί πολλές πόλεις της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής για να ενισχύσει και να εμβαθύνει τις γνώσεις της γιόγκα. Από τότε έχει ολοκληρώσει τα εξής: -200 ώρες διδασκαλίας εκπαιδευτικών σε έργα Γιόγκα, -200 ώρες Yandara Yoga Institute, -200 ώρες του Ινστιτούτου Ισχύος Γιόγκα -100 ώρες ροής Τσάκρα Βινιάσα από τον Σίβα Ρέα, Έχει λάβει μέρος σε εργαστήρια με διάφορους αναγνωρισμένους δασκάλους γιόγκα. Είναι ενεργή, συνεπής, υπεύθυνη, συνεργατική και οργανωμένη με εξειδικευμένες γνώσεις και διεθνή διαπίστευση στη Γιόγκα και στο πιλάτες. Είναι επίσης γνωστή για τις έντονες πρακτικές της, την ενστικτώδη και συμπονετική κατανόηση του σώματος καθώς και τους δημιουργικούς και επαναστατικούς τρόπους διδασκαλίας της. Ωστόσο, η Nicki ενδιαφέρεται περισσότερο να βοηθά τους ανθρώπους να αγαπούν και να τιμούν τους εαυτούς τους όπως είναι τώρα. "Ελα όπως είσαι". Co-founder της εταιρείας Wellness Rituals. Η εταιρεία Wellness rituals δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας και της ευεξίας. Προσφέροντας ολιστικές υπηρεσίες, τα τελευταία 15χρόνια. Η ομάδα της αποτελείται από έμπειρους πιστοποιημένους επαγγελματίες στο χώρο του wellness και του fitness. Διοργανώνει εναλλακτικές αποδράσεις (retreats) και wellness events σε όλη την Ελλάδα (Μύκονο, Κρήτη, Πάρο, Αίγινα, Τήνο και αλλού ) αλλά και στο εξωτερικό, (Κεράλα, Ζανζιβάρη, Μαρόκο, Μπαλί και αλλού) συνδυάζοντας διακοπές και ευεξία. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι προωθεί την ιδεολογία της μέσω της συνεισφοράς της σε μηνιαία στήλη στο περιοδικό "Φορμά", ενώ είναι επίσης γνωστή για τη συμμετοχή της σε διάφορα τηλεοπτικά σόου και για τη συνεργασία της με την αδελφή της Ελένη Πετρουλάκή γράφοντας το βιβλίο "PowerYoga" Τέλος εκτελεί επίσης το "ταξίδι μουσικής και γιόγκα" Ένα έργο όπου υπάρχει μια ζωντανή σειρά Dj και πρακτική γιόγκα, που συνοδεύεται από μουσικά όργανα. "Έχω έμπνευση Από τα αρχαία κείμενα, όπως τα γιουγκά σούτρα πατανάνι. Αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι όπως ο Πλάτωνας και ο Σωκράτης, Από τη γη, τον ήλιο, Μια ωραία στιγμή, Από τους ανθρώπους που συναντώ. Ενδιαφέρομαι να μεταφέρω τις ιδέες της Ευκαμψίας, της χάριτος, της γείωσης και της ευθυγράμμιση,ς της νοημοσύνης του σώματος, κατά μήκος της ηρεμίας και του προβληματισμού. Εργαστείτε αρμονικά με τα στοιχεία γη, νερό, φωτιά, αέρας. Μέσα από την πρακτική της γιόγκα, στοχεύω να ενεργοποιήσω και να σταθμίσω τα ενεργειακά κέντρα μας Τσάκρας. Το σύνθημά μου είναι ο στόχος του BALANCE. Πιστεύω ότι η εναρμόνιση και η ισορροπία των ενεργειακών κέντρων μας διαδραματίζει βασικό ρόλο στη σωματική, συναισθηματική και ψυχολογική μας υγεία Είμαι ευγνώμων, εκτιμώ ότι είμαι σε αυτό το όμορφο ταξίδι και ενθουσιασμένη για το τι πρόκειται να έρθει". #NAMASTE

Θεοδόσιος Μισιράς

Θεοδόσιος Μισιράς

Pilates Certified Instructor

Θεοδόσιος Μισιράς

Θεοδόσιος Μισιράς

Pilates Certified Instructor

Ο Θεοδόσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος του Τμήματος Επίστημης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Α.Π.Θ. Έχει σπουδάσει, επίσης κινησιοθεραπεία στην Ανωτέρα Σχολή Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου της Λιουμπλιάνα στην Σλοβενία. Ασχολείται εδώ και 24 χρόνια με το Fitness και την ατομική και ομαδική προπόνηση πληθυσμών , ενώ έχει εργαστεί σε πολλούς και διαφορετικούς αθλητικούς χώρους στην Αθήνα και στον Πειραιά (ιδιωτικά και δημόσια γυμναστήρια , εργασιακούς χώρους άθλησης , κέντρα ευεξίας , ιδιωτικές επαγγελματικές σχολές , σχολές χορού , εξωτερικούς χώρους άθλησης). Το 2003 γνώρισε για πρώτη φορά το pilates , μια συνάντηση η οποία υπήρξε καθοριστική για την προσωπική και επαγγελματική του σταδιοδρομία .Σπούδασε την μέθοδο σε όλο της το εκπαιδευτικό της εύρος (mat , props & equipment) ,στις σχολές Bender , Basi & Stott και έκτοτε διδάσκει pilates σε ατομικό και ομαδικό επίπεδo , ενώ συνεχιζει να παρακολουθεί την εκπαιδευτική εξέλιξη της μεθόδου μέσα στον χρόνο. Τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί σεμινάρια Feldenkrais (βιωματική κινησιολογική μέθοδος), ρεφλεξολογίας , ολιστικής διαιτολογίας , pranic healing , εφαρμοσμένης κινησιολογίας (εναλλακτική ενεργειακή θεραπεία) και κβαντικής θεραπείας. Είναι spinning & surfset instructor. Ασχολείται εθελοντικά με την οργάνωση W4O Hellas (Γυναίκες στην Ογκολογία).

ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΤΙΟΣ

ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΤΙΟΣ

Personal-Group Training

ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΤΙΟΣ

ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΤΙΟΣ

Personal-Group Training

Ο Πάνος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία. Φοίτησε σε αθλητικό σχολείο της Γερμανίας και ήταν επαγγελματίας παίκτης Χόκεϊ επί πάγου μέχρι το 2000 (όπου σταμάτησε την καριέρα του λόγω ατυχήματος) Το 2001 επιστρέφει στην Ελλάδα και ως πιστοποιημένος Personal Trainer και Group Trainer & Sports Performance Trainer, συνεργάζεται με τα πλέον καταξιωμένα γυμναστήρια της Αθήνας Δημιουργός των προγραμμάτων “Brazilian Butt” και “Make over your body”, και έχει πιστοποίηση σε Spinning, Trampoline, Ugi Fitt ball Strength & Condition Trainer σε επαγγελματίες αθλητές ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Απο το 2017 Wellness Coach στο Soho House στην Μύκονο Ο Πάνος προσφέρει εκπαιδευτικές υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί στρατηγικά για να δώσουν σε γυναίκες και άντρες τα εφόδια που χρειάζονται για να επιτύχουν τους στόχους τους, βοηθώντας τους στις διαρκείς αλλαγές στο σώμα τους και στην απώλεια λίπους.

Δημήτρης Σκουφάκης

Δημήτρης Σκουφάκης

Δημήτρης Σκουφάκης

Δημήτρης Σκουφάκης

Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α Αθηνών με ειδικότητα Καλαθοσφαίριση. Διπλωματούχος των ακόλουθων ειδικοτήτων : CPT (Certified Personal Trainer by NASM) PILATES MAT WORK - PILATES EQUIPMENT TRX, Fitballs , Bosu, Functional Core , Body Weight Cross, Air Fit Trainer & Renegade, Taebo, Fitbox , Kettebels, Cycling, Aerobic, Step. Ασχολείται επαγγελματικά με το Fitness και το Personal Training από το 1996 εώς και σήμερα. Επίσης έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα γυμναστήρια της Αθήνας και Training studio, στον τομέα του fitness και Pilates.

Οι αξίες & οι στόχοι μας

Βρες την ισορροπία σου

Η Γιόγκα μπορεί να βοηθήσει τον άνθρωπο στην καθημερινότητά του καθώς και στη βαθύτερη κατανόηση της ζωής του

Καθημερινή άσκηση

Ανανεώνει, αναζωογονεί, θεραπεύει το σώμα, τεντώνοντας τους μυς, τις αρθρώσεις, τη σπονδυλική στήλη, τροφοδοτώντας με οξυγόνο το αίμα με την αναπνοή. Το αίμα τροφοδοτώντας με τη σειρά του με οξυγόνο όλα τα εσωτερικά όργανα περιλαμβάνοντας τα νεύρα και τους αδένες ρυθμίζοντας ετσι όλες τις λειτουργίες του οργανισμού!

Η δύναμη είναι μέσα σου

Θα σε βοηθήσουμε να την ανακαλύψεις

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας
Κλείσιμο

Συμμετοχή

Θα λάβετε ένα e-mail για επιβεβαίωση, αμέσως μετά την αποστολή της δήλωσης σας για συμμετοχή.