Power House

Power House

Τι σημαίνει να είναι κάποιος δυνατός;

Τα χαρακτηριστικά της σωματικής ρώμης, της πνευματικής ικανότητας, η ύπαρξη κάποιου ξεχωριστού ταλέντου μπορούν να ορίσουν το δυναμικό ενός ανθρώπου. Η πραγματική ισχύς ενός ατόμου είναι η ικανότητα του να αντιμετωπίζει επιτυχώς οποιαδήποτε πρόκληση στην ζωή του. Αυξάνοντας τα ενεργειακά αποθέματα μας, μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε είδους εμπόδια , που φράσσουν τον δρόμο προς την εξέλιξη μας.

Το Power House Project είναι μια ιδέα που υλοποιήθηκε γι αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Να προσφέρει τις γνώσεις εκείνες που θα βοηθήσουν την ψυχοσωματική μας ανάπτυξη κι θα δομήσουν δυνατό σώμα κι πνεύμα. Δημιουργήσαμε ένα περιβάλλον οικείο, ένα ζεστό κι φιλικό χώρο που επιτρέπει την ροή της ενέργειας, την χαλάρωση,την μυϊκή κι πνευματική ενδυνάμωση.

Είναι το σπίτι της δύναμης, είναι το σπίτι μας.

Ευχόμαστε να το αισθανθείτε σαν ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΠΙΤΙ!!

Εκ μέρους της ομάδας εκπαιδευτών του Power House Project,

Νίκη Πετρουλάκη

Η ομάδα μας
Νίκη Πετρουλάκη

Νίκη Πετρουλάκη

Yoga & Pilates Certified Instructor

Νίκη Πετρουλάκη

Νίκη Πετρουλάκη

Yoga & Pilates Certified Instructor

Η Νίκη ασχολείται με τη γιόγκα 11 χρόνια περίπου και η διαδρομή της ξεκίνησε συναντώντας την Eva Rouspol, μια σπουδαία δασκάλα που έχει θεραπευτεί από κινητικά προβλήματα μέσω των πρακτικών της γιόγκα. Από τότε, έχει κάνει teacher trainings 200 ωρών στη Yoga Works, 200 ώρες Yandara Yoga Institute, 200 ώρες Power Yoga Institute και 100 ώρες Chakra Vinyasa byShiva Rea καθώς και έχει συνεργαστεί σε workshops με διάφορους αναγνωρισμένους δασκάλους της γιόγκα. Είναι πλέον αναγνωρισμένη δασκάλα στον χώρο της γιόγκα: ως "Group & Personal Trainer" και ως πιστοποιημένη "Power Yoga Instructor" με πολυετή εμπειρία στον χώρο του Fitness μέσα από τη συνεργασία της με πολλές και καθιερωμένες σχολές και την ενεργητική συμμετοχή της σε σχετικά σεμινάρια. Είναι δραστήρια, συνεπής, υπεύθυνη, συνεργατική και οργανωτική με εξειδικευμένες γνώσεις και διεθνείς πιστοποιήσεις στη Yoga και στο Pilates. Είναι ακόμα καταξιωμένη για τις ισχυρές πρακτικές, την ενστικτώδη και ενσυναισθητική κατανόηση του σώματος καθώς και για τους δημιουργικούς και καθηλωτικούς τρόπους διδασκαλίας της. Σκοπός της είναι να οδηγήσει μέσω της διδασκαλίας της περισσότερο κόσμο στο δρόμο προς την αυτογνωσία και το "ευ-ζην". Γι'αυτό, και με την ιδιότητά της ως Intructor, έχει συστήσει μαζί με δύο ακόμη δασκάλους της Yoga την ομάδα "3elements". Με αυτήν την ομάδα, τα τελευταία 5 χρόνια, διοργανώνει εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια καθώς και "wellness & detoxretreats" σε όλη την Ελλάδα (Μύκονο, Κρήτη, Πάρο, Αίγινα, Τήνο και αλλού) αλλά και στο εξωτερικό, σε εξωτικούς τόπους (Κεράλα, Ζανζιβάρη, Μαρόκο). Παράλληλα, έχει δημιουργήσει το "Power HouseProject", έναν χώρο διαφυγής από την απαιτητική καθημερινότητα, με στόχο την ενίσχυση της ψυχικής και σωματικής δύναμης. Στον χώρο αυτόν διοργανώνονται διάφορα events και φιλοξενούνται ποικίλα σεμινάρια και εργαστήρια. Τέλος, θα πρέπει να επισημανθεί ότι προωθεί την ιδεολογία της μέσα από τη συμβολή της σε μηνιαία στήλη στο περιοδικό "Forma", ενώ είναι γνωστή και για τη συμμετοχή της σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και για τη συνεργασία της με την αδελφή της, Ελένη Πετρουλάκη για τη συγγραφή του βιβλίου "PowerYoga".

Αλίκη Ζωγράφου

Αλίκη Ζωγράφου

Yoga & Pilates Certified Instructor

Αλίκη Ζωγράφου

Αλίκη Ζωγράφου

Yoga & Pilates Certified Instructor

Η Αλίκη Ζωγράφου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Είναι πιστοποιημένη δασκάλα Pilates (mat & equipment), Yoga (YAI), Aerial Yoga - Pilates, Aerobics & fitness, Dance aerobic. Ξεκίνησε την εκπαίδευσή της στην Γερμανική σχολή A.F.Studies το 2002 για τις ειδικότητες Aerobic, Dance aerobic & Elite aerobic instructor και το 2003 με την Marita Mitag για Pilates mat & props instructor (level A &B). Το 2008 συνέχισε την εκπαίδευσή της στη μέθοδο του Pilates στη σχολή Studio One όπου ολοκλήρωσε το κύκλο σπουδών για την ειδικότητα Pilates equipment με εκπαιδευτές την Χριστίνα Πανταζοπούλου, τον Alan Herdman και την Caron Boshler-PMA. Το 2012 αποφάσισε να ασχοληθεί και με την Aerial Yoga & το Aerial Pilates, εκπαιδεύτηκε από την Μαρία Μπάστα και πιστοποιήθηκε μέσω της σχολής Studio One. Το 2016-2017 πιστοποιήθηκε ως δασκάλα Yoga και μέσω του οργανισμού Yoga Alliance International, με δασκάλα της την διακεκριμένη Marita Mittag. Μέχρι και σήμερα έχει μαθητεύσει δίπλα και σε άλλους παγκοσμίου φήμης εκπαιδευτές όπως η Elizabeth Larkam-PMA (2009 Pilates for dancers), η Lynne Robinson & Nathan, Gardner Body Control Pilates U.K. (2009 pre-natal & post-natal Pilates), ο Rael Isacowic, Richard Orbach & Amit Younger, Basi Pilates (Advanced Pilates reformer repertoire for athletes) και η Ευίτα Ηλιοπούλου (2010 Authentic Pilates repertoire, Pilates for seniors). Συμμετέχει σε συνέδρια κάθε χρόνο και ενημερώνεταιι συνεχώς για οτιδήποτε καινούριο στο χώρο του Pilates, της Yoga και όχι μόνο. Τέλος, αρθρογραφεί για το προσωπικό της blog: morethanjustpilates.wordpress.com

Θεοδώρα Μάγκου

Θεοδώρα Μάγκου

Pilates Certified Instructor

Θεοδώρα Μάγκου

Θεοδώρα Μάγκου

Pilates Certified Instructor

Ξεκίνησε με σπουδές Ψυχολογίας και είναι απόφοιτος του London School of Economics με MSc στην Κοινωνική Ψυχολογία. Το 2002 εκπαιδεύτηκε πάνω στην αυθεντική μέθοδο Πιλάτες από μαθητές της Ευίτας Ηλιοπούλου και του Alan Herdman και από τότε εργάζεται σε διάφορα στούντιο της Αθήνας προσφέροντας ατομικά και ομαδικά μαθήματα, σε ματ και σε όλα τα όργανα Πιλάτες. Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα εκπαιδευτικά σεμινάρια, συμπεριλαμβανομένου του BASI Mentor Program του Rael Isacowitz το οποίο απευθύνεται σε έμπειρους δασκάλους της μεθόδου. Παράλληλα αρθρογραφεί και ήταν υπεύθυνη για τη στήλη Pilates for Men στο περιοδικό ΒήμαMen, καθώς και για διάφορα άρθρα της Huffington Post Greece σχετικά με το Πιλάτες. Στην δουλειά της συνδυάζει τις γνώσεις Ψυχολογίας με την πολύχρονη εμπειρία της ως Instructor καθώς και τη συνεχή της έρευνα πάνω σε οτιδήποτε σχετικό με την άσκηση, την υγεία, και το Πιλάτες, ώστε να βελτιστοποιεί την μεταδοτικότητα της προς τον ασκούμενο και να παρέχει το καλύτερο δυνατό. Στόχος της είναι να υιοθετήσουν όλοι τις αρχές του Πιλάτες στην καθημερινότητά τους ωστε να αποκτήσουν ένα υγιές και δυνατό σώμα για όλη τους τη ζωή χωρίς να εξαρτώνται από τον γυμναστή. Στο Powerhouse Project παραδίδει εξατομικευμένα μαθήματα Pilates Personals και Duets με ασκήσεις από το ολοκληρωμένο ασκησιολόγιο Πιλάτες στο ματ και στα όργανα που ταιριάζουν στις ανάγκες, τις ιδιαιτερότητες και τις απαιτήσεις του κάθε ασκούμενου.

Έλλη Ηλιού

Έλλη Ηλιού

Yoga Certified Instructor

Έλλη Ηλιού

Έλλη Ηλιού

Yoga Certified Instructor

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Πειραιά Διεθνείς και Ευρωπαϊκες σπουδές. Γνώρισε τη γιόγκα το 2009 και το 2013 έκανε την εκπαίδευση 500 ωρών στο αρχικό/παραδοσιακό μονοπάτι Hatha γιόγκα. Συνεχίζοντας την πρακτική της εμβάθυνε και στα ρεύματα της Vinyasa Krama γιόγκα, Ashtanga γιόγκα, Iyengar γιόγκα. Αργότερα εκπαιδεύτηκε και στην ευεργετική και ψυχαγωγική τεχνική της εναέριας προσαρμογής της γιόγκα. Στην πορεία εκπαιδεύτηκε στις θεραπευτικές ενεργειακές τεχνικές Reiki και Pranic Healing που στοχεύουν σε ποιοτική υγεία και ψυχοπνευματική ισορροπία.

Αμαρυλλίς Δεδεγκίκα

Αμαρυλλίς Δεδεγκίκα

Yoga Certified Instructor

Αμαρυλλίς Δεδεγκίκα

Αμαρυλλίς Δεδεγκίκα

Yoga Certified Instructor

Η Αμαρυλλίς Δεδεγκίκα μαθητεύει στο συστημα της Iyengar Yoga απο το 2010. Πιστοποιήθηκε απο το Iyengar Yoga Association UK μετά την ολοκλήρωση απαιτητικού εκπαιδευτικού προγράμματος διάρκειας 2,5 χρόνων, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπο την καθοδήγηση εκπαιδευτή απευθείας μαθητή του BKS Iyengar. Επίσης έχει παρακολουθήσει workshops σημαντικών δασκάλων (senior teachers) όπως Bobby Clennell, Eyal Shifroni, Carrie Owerko και αλλων αξιόλογων δασκάλων.

Αριάδνη Οικονομίδη

Αριάδνη Οικονομίδη

Yoga & Yoga kids Certified Instructor

Αριάδνη Οικονομίδη

Αριάδνη Οικονομίδη

Yoga & Yoga kids Certified Instructor

Η Αριάδνη Οικονομίδη διδάσκει yoga από το 2008 και έχει εξειδικευτεί στην παιδική γιόγκα. Ως Πανελληνιονίκης στίβου και απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, ανακάλυψε τη yoga προσπαθώντας να ανταπεξέλθει στις επώδυνες προπονήσεις του στίβου. Η βαθιά της γνώση για τα ευεργετικά οφέλη της yoga και η αγάπη της για τα παιδιά την οδήγησαν να δημιουργήσει τη μέθοδο “Yoga for Happy Kids”. Όραμά της είναι να εμπνέει και να βοηθάει τα παιδιά από μικρή ηλικία να ανακαλύπτουν τη χαρά, την εσωτερική δύναμη και την αυτοεκτίμηση μέσω της yoga. Έχει παρακολουθήσει πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα για την παιδική yoga, τη yoga στην εγκυμοσύνη και τη μεταγεννητική yoga, ενώ έχει εκπαιδευτεί ως δασκάλα βρεφικής και παιδικής κολύμβησης (baby swimming). Μέχρι σήμερα έχουν παρακολουθήσει τα μαθήματά της πάνω από 1000 παιδιά. Επιπλέον, μετά την εκπαίδευσή της στο σύστημα YogaWorks από το 2008, διδάσκει Vinyasa yoga για ενήλικες προσαρμοσμένη στις ανάγκες του ασκούμενου, με στόχο τη θεραπεία και την ενδυνάμωση. Τα μαθήματά της, φροντίζει πάντα να είναι ένας δυναμικός συνδυασμός άσκησης και συγκέντρωσης για το σώμα, το μυαλό και την καρδιά. Έχει εργαστεί σε παιδικούς σταθμούς, σχολεία, αθλητικές εγκαταστάσεις, yoga studios και luxury resorts σε όλη την Ελλάδα. Όπως Διαδραστικό Ευρωπαϊκό Σχολείο, MyPlayce, Αστέρας Βουλιαγμένης, Myconian Collection, Divani Apollon Palace, ομάδα basket Μελισσίων. Επίσης, είναι υπεύθυνη και διεξάγει εκπαιδεύσεις δασκάλων στην GRAFTS (Greek Athletic & Fitness Training School).

Ίων Μάγκος

Ίων Μάγκος

Yoga Certified Instructor

Ίων Μάγκος

Ίων Μάγκος

Yoga Certified Instructor

Ο Ίων είναι απόφοιτος του Αμερικάνικου κολλεγίου Ελλάδος του τμήματος marketing - management. Κατοχος του διεθνους διπλωματος διδασκαλιας yoga, "yogaworks" και αποφοιτος της ακαδημιας γυμναστων base training ως yoga instructor, personal trainer, group trainer, trx-bosu, aqua aerobics level1- level2. Ηταν πρωταθλητής στίβου στα 400 μέτρα με εμπόδια. Επιπρόσθετα, είναι Master trainer της Lebert fitness, βοηθός καθηγητή yoga στην ακαδημία base training καθώς και συνιδρυτής γυμναστικού συλλόγου Γλυφάδας.Ο Ίων έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα multi-style-yoga teacher training 200h yoga alliance και παραδίδει σεμιναρία σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Σοφία Καρυώτη

Σοφία Καρυώτη

Pilates Certified Instructor

Σοφία Καρυώτη

Σοφία Καρυώτη

Pilates Certified Instructor

Η Σοφία είναι απόφοιτη της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνκού & Καποδιστριακού (ΕΚΠΑ ΣΕΦΑΑ), με 2 ειδικότητες:1) Κολύμβηση, 2) Ευρωστία & Υγεία. Επίσης απόφοιτη ιδιωτικής σχολής Pilates όπου έχει εξειδικευτεί στο Pilates mat & Pilates reformer. Είναι φοιτήτρια στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ‘’Αποκατάσταση μυοσκελετικών δυσλειτουργιών’’ στην Ιατρική Σχολή Αθηνών.

Θεοδόσιος Μισιράς

Θεοδόσιος Μισιράς

Pilates Certified Instructor

Θεοδόσιος Μισιράς

Θεοδόσιος Μισιράς

Pilates Certified Instructor

Ο Θεοδόσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος του Τμήματος Επίστημης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Α.Π.Θ. Έχει σπουδάσει, επίσης κινησιοθεραπεία στην Ανωτέρα Σχολή Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου της Λιουμπλιάνα στην Σλοβενία. Ασχολείται εδώ και 24 χρόνια με το Fitness και την ατομική και ομαδική προπόνηση πληθυσμών , ενώ έχει εργαστεί σε πολλούς και διαφορετικούς αθλητικούς χώρους στην Αθήνα και στον Πειραιά (ιδιωτικά και δημόσια γυμναστήρια , εργασιακούς χώρους άθλησης , κέντρα ευεξίας , ιδιωτικές επαγγελματικές σχολές , σχολές χορού , εξωτερικούς χώρους άθλησης). Το 2003 γνώρισε για πρώτη φορά το pilates , μια συνάντηση η οποία υπήρξε καθοριστική για την προσωπική και επαγγελματική του σταδιοδρομία .Σπούδασε την μέθοδο σε όλο της το εκπαιδευτικό της εύρος (mat , props & equipment) ,στις σχολές Bender , Basi & Stott και έκτοτε διδάσκει pilates σε ατομικό και ομαδικό επίπεδo , ενώ συνεχιζει να παρακολουθεί την εκπαιδευτική εξέλιξη της μεθόδου μέσα στον χρόνο. Τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί σεμινάρια Feldenkrais (βιωματική κινησιολογική μέθοδος), ρεφλεξολογίας , ολιστικής διαιτολογίας , pranic healing , εφαρμοσμένης κινησιολογίας (εναλλακτική ενεργειακή θεραπεία) και κβαντικής θεραπείας. Είναι spinning & surfset instructor. Ασχολείται εθελοντικά με την οργάνωση W4O Hellas (Γυναίκες στην Ογκολογία).

Αλεξάνδρα Αλεξανδρίδη

Αλεξάνδρα Αλεξανδρίδη

Pilates Certified Instructor

Αλεξάνδρα Αλεξανδρίδη

Αλεξάνδρα Αλεξανδρίδη

Pilates Certified Instructor

Η Αλεξάνδρα Αλεξανδρίδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Ο χώρος του fitness την κέρδισε από μικρή ηλικία, καθώς ήταν αθλήτρια κολύμβησης και αργότερα τεχνικής κολύμβησης. Είναι πιστοποιημένη δασκάλα Pilates (mat & equipment), Personal & Group training. Ξεκίνησε την εκπαίδευση της στη σχολή GRAFTS το 2013 για την ειδικότητα Personal & Group instructor. Το 2015 συνέχισε την εκπαίδευση της στη σχολή Studio One, για την ειδικότητα Pilates instructor. Έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί από τη Χριστίνα Πανταζοπούλου και τον Alan Herdman. Επισης έχει πιστοποιηθεί από τον ευρωπαϊκό φορέα EHFA για τις ειδικότητες της. Τελος, συμμετέχει σε συνέδρια κάθε χρόνο και ενημερώνεται συνεχώς για το χώρο του Pilates.

Οι αξίες & οι στόχοι μας

Βρες την ισορροπία σου

Η Γιόγκα μπορεί να βοηθήσει τον άνθρωπο στην καθημερινότητά του καθώς και στη βαθύτερη κατανόηση της ζωής του

Καθημερινή άσκηση

Ανανεώνει, αναζωογονεί, θεραπεύει το σώμα, τεντώνοντας τους μυς, τις αρθρώσεις, τη σπονδυλική στήλη, τροφοδοτώντας με οξυγόνο το αίμα με την αναπνοή. Το αίμα τροφοδοτώντας με τη σειρά του με οξυγόνο όλα τα εσωτερικά όργανα περιλαμβάνοντας τα νεύρα και τους αδένες ρυθμίζοντας ετσι όλες τις λειτουργίες του οργανισμού!

Η δύναμη είναι μέσα σου

Θα σε βοηθήσουμε να την ανακαλύψεις

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας
Κλείσιμο

Συμμετοχή

Θα λάβετε ένα e-mail για επιβεβαίωση, αμέσως μετά την αποστολή της δήλωσης σας για συμμετοχή.