Skip to main content
Fitness

Μαθήματα Fitness

Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής έχουν αναδείξει πλέον την εξατομικευμένη εκγύμναση ως την ιδανικότερη και πιο αποτελεσματική.

Για τον λόγο αυτό, θα δημιουργήσουμε το προσωπικό εκπαιδευτικό πακέτο σύμφωνα με τις επιθυμίες σου, δίνοντας έμφαση σε αυτό που ζητάς, είτε είναι αυτό χαλάρωση, διαλογισμός, φυσική κατάσταση ή αυτοάμυνα.

Λίγα λόγια για το Fitness

Νίκη Πετρουλάκη Fitness

Οι ευεργετικές επιπτώσεις της άσκησης επεκτείνονται και σε ψυχολογικό και σε πνευµατικό επίπεδο, µειώνοντας αισθητά τα επιπέδα άγχους, τον κίνδυνο κατάθλιψης, την εξέλιξη της άνοιας, ενώ παράλληλα ενισχύονται πνευµατικές λειτουργίες, όπως η µνήµη και η συγκέντρωση.

Επίσης, δεν µπορεί να θεωρηθεί αµελητέα και η συνεισφορά της στη ρύθµιση του σωµατικού βάρους, αφού από τη µία πλευρά δρα ενισχυτικά στην απώλεια, ενώ από την άλλη αποτρέπει την επαναπρόσληψη.

Ειδικά για την τρίτη ηλικία η προκαλούµενη ενίσχυση του µυϊκού και του σκελετικού ιστού δρα αποτρεπτικά στον κίνδυνο πτώσεων και παρεµφερών τραυµατισµών, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής γενικότερα.

Τέλος, δεν θα πρέπει να παραλειφθεί να αναφερθεί ότι η υιοθέτηση της φυσικής δραστηριότητας ως τρόπου ζωής εµπεριέχει και έναν σχετικά αυξηµένο κίνδυνο µικρο-τραυµατισµών. Ωστόσο αν ακολουθηθούν κανόνες, όπως είναι η επιλογή δραστηριοτήτων ανάλογα µε το επίπεδο της φυσικής κατάστασης, η ρεαλιστική στοχοθέτηση, η προοδευτική αύξηση της έντασης και της διάρκειας της προσπάθειας και η προστασία µέσω της χρήσης ειδικού ρουχισµού, εξοπλισµού και περιβάλλοντος άσκησης, οι κίνδυνοι σχεδόν εξαφανίζονται και τα οφέλη είναι ουσιαστικότερα.

Ενισχυτική και επιβεβληµένη, τέλος, για την επίτευξη της συµµόρφωσης και για τη διατήρηση της φυσικής δραστηριότητας θα πρέπει να θεωρείται και η επίβλεψη από έναν ειδικό της άσκησης.

Η επίβλεψη η δική μας μέσα στην κατάσταση που ζούμε, μπορεί να γίνει μέσα από μία κάμερα Κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορούμε!

Τμήματα Fitness

Personal training

Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής έχουν αναδείξει πλέον την εξατομικευμένη εκγύμναση ως την ιδανικότερη και πιο αποτελεσματική.

Complex Training

Το Complex Training είναι σύνθετα προγράμματα προπόνησης δύναμης και ισχύος στα οποία μια σειρά μιας άσκησης με υψηλή αντίσταση (π.χ καθίσματα) εναλλάσσεται με μια σειρά χαμηλότερης αντίστασης αλλά μέγιστης ταχύτητας (άλματα).

Προπόνηση με WB-EMS

Η προπόνηση WB-EMS παρέχει σημαντικά οφέλη για την απώλεια λίπους και την αύξηση μυϊκής μάζας, λειτουργώντας προστατευτικά για την πρόληψη ασθενειών που σχετίζονται με καθιστική ζωή και απουσία δραστηριότητας.

Πρόγραμμα Μαθημάτων Fitness

Άρθρα για Fitness

Στο blog μας θα βρείτε μοναδικά άρθρα και νέα σχετικά με το Fitness που θα σας βοηθήσουν να την κατανοήσετε και να εξελίξετε την πρακτική της.

Filter

Νίκη Πετρουλάκη
Fitness

Εκτίμηση vs Αξιολόγηση

Υπάρχει άραγε διαφορά ανάμεσα σε αυτές τις δυο σημαντικές έννοιες στο χώρο του fitness; Εκτίμηση…
Ελένη Πετρουλάκη
Fitness

20 FF (Fast Fitness)

Give me 20 min … and I will give you LIFE ! Το νέο μου…
Διαλειμματικό τρέξιμο
Fitness

Να τρέχω έντονα για λίγο ή χαλαρά για πολύ;

Ποια είναι τα οφέλη της διαλειμματικής αερόβιας και τις συνεχόμενης αερόβιας άσκησης και τι ταιριάζει…
Πόνοι της πλάτης – Ενδυνάμωση
Fitness

Πόνοι της πλάτης – Ενδυνάμωση & πρόληψη

   Η πλάτη μας είναι ένα πολύ βασικό μυικό σύστημα με σύνθετη δομή. Μας βοηθά…

Fitness Events & Retreats

Δείτε όλα τα events, retreats και διοργανώσεις σχετικά με Fitness και προλάβετε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας για τα επόμενα!

Filter

Kangoo Jumps

Kangoo Jumps

Το kangoo jumps είναι μια εξαιρετική εκγύμναση που βελτιώνει τη φυσική σου κατάσταση, βοηθάει στο…
Spirit Animal

Spirit Animal

Το Spirit Animal (Πνεύμα Ζώο), το οποίο ονομάζεται επίσης Ζώο Δύναμης, Πνευματικό Ζώο Οδηγός, Ζώο…