Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Sri Lanka – The Light To The Path

12 Απριλίου, 2022 - 22 Απριλίου, 2022

Sri Lanka – The Light To The Path
Sri Lanka σημαίνει “Το περίλαμπρο Νησί”. Αυτό το νησί στο σχήμα της πέρλας θα μας φιλοξενήσει και θα φωτίσει τις ημέρες μας απο 12 εώς 22 Απριλίου 2022. Επιλέγουμε το Φώς και ετοιμάσαμε ένα πρόγραμμα που θα αποζημιώσει τα δύο χρόνια αναμονής!!

Έναρξη: 12 Απρίλιος 2022

Λήξη: 22 Απρίλιος 2022

Πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα – 12/04/22: Αθήνα – Κολόμπο
Αναχώρηση από το διεθνές αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για Σρι Λάνκα.
2η μέρα – 13/04/22: Άφιξη Σρι Λάνκα – μεταφορά Νεγκόμπο
Άφιξη στην πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα και μεταφορά στο ξενοδοχείο διαμονής σε κοντινή απόσταση για ολιγόωρη ξεκούραση. Η παραλία του ξενοδοχείου θα μας αποζημιώσει μετά την πολύωρη πτήση. Μάθημα yoga ,δείπνο και διανυκτέρευση.
3η μέρα – 14/04/22: Νεγκόμπο – Κάντυ ( 100 χλμ, 3 ώρες περίπου οδικώς)
Μετά το πρωινό γεύμα, αναχώρηση για την Kandy, την τελευταία πρωτεύουσα των βασιλιάδων της Σρι Λάνκα. Κτισμένη σε υψόμετρο 488 μέτρων, μέσα σ’ ένα καταπράσινο τοπίο με φυτείες τσαγιού, θεωρείται η πρωτεύουσα των υψιπέδων. Καρδιά της πόλης -που προσφέρει στέγη σε περισσότερους από 100.000 κατοίκους- είναι η τεχνητή λίμνη Kandy, την οποία κατασκεύασε το 1798 ο βασιλιάς Sri Wickrama Rajasinghe. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Το βράδυ θα μεταφερθούμε στην πόλη όπου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τοπικούς παραδοσιακούς χορούς και να γνωρίσουμε την μουσική κουλτούρα της χώρας πριν επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Βραδινό γεύμα και διανυκτέρευση.
4η μέρα – 15/04/22: Κάντυ, ξενάγηση πόλης
Μάθημα yoga, πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το σημαντικότερο θρησκευτικό μνημείο της Σρι Λάνκα, το ναό Dalada Maligawa (ο Ναός του Δοντιού) που θα επισκεφθούμε. Στο εσωτερικό του ναού, που κτίστηκε στα τέλη του 17ου αιώνα και συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο των Μνημείων της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO από το 1988, φυλάσσεται το ιερό δόντι του Βούδα. Σύμφωνα με τη τοπική παράδοση, το θεϊκό λείψανο βρέθηκε στη Σρι Λάνκα το 400 μ.Χ., κρυμμένο στα μαλλιά μιας πριγκίπισσας. Ο ναός αυτός κατασκευάστηκε κατά τα έτη 1687-1707 από βασιλείς της Κάντυ, και εκεί φυλάσσεται το δόντι, το οποίο δεν θα δούμε γυμνό αφού είναι τοποθετημένο μέσα σε ένα μικρό χρυσό κάλυμμα που το περικλείει ένα μεγαλύτερο και αυτό με τη σειρά του κάποιο άλλο μεγαλύτερο και ούτω καθ’ εξής. Συνεχίζουμε με για την ξενάγηση της Κάντυ. Ένα πολιτιστικό κέντρο όπου συναντώνται παλαιά έθιμα, τέχνες και χειροτεχνήματα. Η πόλη είναι φημισμένη για τα ασημικά, πολύτιμους λίθους και αριστουργήματα σε ξύλο και μπρούτζο. Θα επισκεφθούμε τη λίμνη, το κέντρο τεχνών καθώς και εργαστήριο πολύτιμων λίθων που προσφέρουν μοναδικές ευκαιρίες για αγορές σε κοσμήματα, ενώ περιμετρικά της λίμνης βρίσκονται καταστήματα στα οποία κανείς μπορεί να βρει κεραμικά, εργόχειρα και αντίκες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο & διανυκτέρευση.
5η μέρα – 16/04/22: Κάντυ – εργοστάσιο επεξεργασίας τσαγιού – Παραλιακό θέρετρο Πασικούντα (203 χλμ, περίπου 4 – 4 ½ ώρες οδικώς)
Μάθημα yoga, πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την ανατολική πλευρά του νησιού. Πριν αφήσουμε πίσω μας την Κάντυ θα επισκεφθούμε ένα από τα εργοστάσια επεξεργασίας τσαγιού όπου θα μάθουμε τα διάφορα στάδια και γεύσεις που προσφέρονται ανάλογα με την επεξεργασία . Συνεχίζουμε οδικώς προς το παραλιακό θέρετρο διαμονής μας. Άφιξη, τακτοποίηση και δείπνο στο ξενοδοχείο.
6η & 7η μέρα – 17/04 & 18/04/22: Πασικούντα
Μέρες ελεύθερες για να απολαύσετε την παραλία, τα μαθήματα yoga ,τις θαλάσσιες δραστηριότητες, να επιλέξετε να κάνετε surf σε κοντινές παραλίες ή και να χαλαρώσετε. Στην διαμονή στο παραλιακό θέρετρο περιλαμβάνονται πρωινό και βραδινό γεύμα.
8η μέρα 19/04/22: Πασικούντα – Πολοναρούα – Προαιρετικό Σαφάρι στο πάρκο Mineriya – Ντάμπουλα (136 χλμ, περίπου 2 ½ – 3 ώρες οδικώς)
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για Ντάμπουλα με στάση για επίσκεψη στην Πολοναρούα (περίπου 1 ½ ώρα οδήγησης), έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Σρι Λάνκα που ήκμασε μεταξύ του 11ου και 13ου αιώνα ιδιαίτερα υπό τη βασιλεία του Parakramabahu και που έχει συμπεριληφθεί στους καταλόγους των μνημείων πολιτιστικής κληρονομίας της Unesco. Ο τεραστίων διαστάσεων αποταμιευτήρας νερού τον οποίο δικαιωματικά αποκαλούσαν ως ‘θάλασσα’ μας αποδεικνύει τα κατασκευαστικά επιτεύγματα εκείνης της περιόδου. Τα ερείπια της αρχαίας πόλης, των ναών και του παλατιού μαρτυρούν επίσης το μέγεθος της καλλιτεχνικής ακμής της εποχής. Θα δούμε ανάμεσα σε άλλα, τα λουτρά, την αίθουσα συμβουλίων καθώς και την αίθουσα ακροάσεων ενώ στον πέτρινο ναό Gal Viharaya θα θαυμάσουμε τα τέσσερα-κολοσσιαίων διαστάσεων- σκαλισμένα στο βράχο αγάλματα του Βούδα που τον αναπαριστούν σε όρθια, καθιστή και ξαπλωτή στάση αντανακλώντας την ειρήνη, την γαλήνη και την ήρεμη δύναμη στο πρόσωπό του. Είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα απολαυστικό σαφάρι στο Πάρκο Mineriya όπου θα δούμε αγέλες από ελέφαντες, αυτούς τους αγαθούς γίγαντες, στο φυσικό τους περιβάλλον (προαιρετική εκδρομή).Συνεχίζουμε οδικώς για Ντάμπουλα (περίπου 1 ½ – 2 ώρες οδικώς), άφιξη στο ξενοδοχείο διαμονής και τακτοποίηση στα δωμάτια. Διαλογισμός, δείπνο και διανυκτέρευση.
9η μέρα – 19/04/22: Αρχαιολογικός χώρος Ντάμπουλα (Cave Temple) – Σιγκιρίγια (επίσκεψη στην ακρόπολη).
Μάθημα yoga, πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τον βράχο-φρούριο της Σιγκιρίγια (20’ – 30’ απόσταση). Η εντυπωσιακή ακρόπολη Sigiriya (Lion Rock Citadel) χτίστηκε από τον βασιλιά Kashyapa (5ο μ. Χ. αιώνα) πάνω σ’ έναν γιγάντιο, απομονωμένο βράχο ύψους 200 μέτρων. Στην κορυφή του δεσπόζει ακρόπολη με πύλες, τάφρους και προμαχώνες, ενώ μέσα σ’ αυτή θα δείτε τα καλοδιατηρημένα ερείπια μιας πόλης με εκτενείς κήπους, υδρόβιους και αναρριχητικούς. Στη μέση περίπου της ανάβασή μας σε μια προφυλαγμένη εσοχή του βράχου, προσβάσιμη από μια σπειροειδή σκάλα υπάρχουν μέσα σε σπηλιά, τα περίφημα ‘Θεϊκά Κορίτσια’, οι 21 τοιχογραφίες με τις γυμνόστηθες παρθένες, που αποτελούν σημείο αναφοράς της αρχαίας ακρόπολης. Από τις ωραιότερες βουδιστικές τοιχογραφίες, θα μας εντυπωσιάσουν με την τεχνοτροπία τους καθώς είναι ζωγραφισμένες με γήινες χρωστικές πάνω σε ασβεστοκονίαμα. Απολαύστε τη θέα από τον πρώτο εξώστη, τολμήστε μια ανάβαση μέχρι εκεί που κάποτε στέκονταν ο θρόνος του κραταιού βασιλιά ή προσπαθήστε να αποκρυπτογραφήσετε τα ποιήματα που έχουν σκαλίσει οι ‘κρυφοί’ θαυμαστές των τοιχογραφιών στον βράχο και που αποτελούν τα πρώτα αρχαία κείμενα της Σινχαλέζικης γλώσσας. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο της Ντάμπουλα. Πέντε σπηλιές στην περιοχή Dambulla, με νωπογραφίες του 15ου αιώνα στους τοίχους και τις οροφές, έχουν μετατραπεί σε τόπο θρησκευτικής λατρείας των Βουδιστών (Golden Dambulla Rock Temple).Σε μια από τις σπηλιές υπάρχει λαξεμένο πάνω στον βράχο το άγαλμα του ‘Ξαπλωμένου Βούδα’ μήκους 14 μέτρων, ενώ στη μεγαλύτερη σπηλιά δεσπόζουν 150 αγάλματα φυσικού μεγέθους διαφόρων θεοτήτων. Πιστεύεται ότι αυτές οι ναοί χτίστηκαν από το βασιλιά Valagambahu τον 1ο αιώνα π.Χ. Όταν Ταμίλ επιδρομείς επιτέθηκαν στο βασίλειο της Valagambahu και νίκησαν το στρατό του, δεν είχε άλλη επιλογή από το να βρει καταφύγιο στις σπηλιές Ντάμπουλα. Για σχεδόν 14 χρόνια, αυτά τα σπήλαια υπηρέτησαν ως το σπίτι του βασιλιά και όταν Valagambahu ανέκτησε και πάλι την εξουσία, έφτιαξε αυτούς τους ναούς, ως ένδειξη της ευγνωμοσύνης του. Οι σπηλιές στην Dambulla έχουν χαρακτηριστεί πλέον Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO από το 1991 και θεωρούνται από τους σπουδαιότερους βουδιστικούς μοναστικούς τόπους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Διαλογισμός, Δείπνο & διανυκτέρευση.
10η μέρα – 21/04/22: Ντάμπουλα – Πανοραμική ξενάγηση Κολόμπο – Αεροδρόμιο (128 χλμ, περίπου 2 ½ – 3 ώρες οδικώς)
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αμέσως μετά αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα και με την άφιξη θα έχουμε πανοραμική ξενάγηση – γνωριμία με την πόλη. Όπως κάθε πρωτεύουσα στις αναπτυσσόμενες χώρες το Κολόμπο αλλάζει πρόσωπο πολύ γρήγορα. Σε μια νύχτα, ουρανοξύστες ξεφυτρώνουν εκεί που πριν βρίσκονταν παλιά κτίρια. Σε μερικά σημεία όμως παραμένει η γοητεία των παλιών κτιρίων, όπως στο βόρειο τμήμα της πόλης γνωστό με το όνομα ΄Φρούριο’ στο οποίο πολλά κτίσματα από την περίοδο της Βρετανικής, Πορτογαλικής και Ολλανδικής αποικιοκρατίας μπλέκουν με τα μοντέρνα σε μια ειρηνική αν και παράταιρη αρχιτεκτονική συνύπαρξη. Θα δούμε περνώντας μέσα από την πόλη το Δημοτικό μέγαρο, το παλιό κοινοβούλιο, την πλατεία Ανεξαρτησίας, το Βασιλικό Κολλέγιο με τον μεγαλύτερο αριθμό φοιτητών που φτάνει τους 7500 και το καθιστά το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο σε ολόκληρη την Ασία τα όμορφα Βουδιστικά τέμπλα, τους κήπους της κανέλλας και το διεθνές κέντρο συνεδρίων, την προκυμαία που είναι γνωστή με το όνομα Galle Face και που εκτείνεται κατά μήκος της ακτής για μισό χιλιόμετρο ενώ στην υπαίθρια αγορά Πετάχ θα παρατηρήσουμε ένα πολύβουο μελίσσι πωλητών και αγοραστών κάθε λογής είδους προϊόντων από απλά παιχνίδια ως πολύπλοκα ηλεκτρονικά. Χρόνος ελεύθερος για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής και ακολούθως αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Κολόμπο για την επιβίβαση στην πτήση επιστροφής.
11η μέρα – 22/04/22: Ντόχα – Αθήνα
Επιβίβαση στην πτήση για Αθήνα με άφιξη το μεσημέρι της ίδιας μέρας.
Σημείωση: Το πρόγραμμα υπόκειται σε τροποποίηση για την καλύτερη και ποιοτικότερη διεξαγωγή του χωρίς να παραληφθεί τίποτα από τις επισκέψεις/ξεναγήσεις/δραστηριότητες που αναφέρονται ανωτέρω.
Καθημερινά θα έχουμε μαθήματα yoga, διαλογισμού και αναπνοών η ώρα των οποιων θα εξαρτηθεί και απο τις άλλες δραστηριότητες μας. To πρόγραμμα θα ανακοινωθεί και θα αποσταλεί στους συμμετέχοντες.
Highlights
• Τα ‘Θεϊκά κορίτσια’, οι διάσημες τοιχογραφίες στην ακρόπολη Σιγκιρίγια
• Οι νωπογραφίες στις σπηλιές Dambula, μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco
• Ο ναός Dalada Maligawa (ο Ναός του Δοντιού του Βούδα) στην Κάντυ
• Θέαμα με παραδοσιακούς χορούς στην Κάντυ
• Χαλάρωση σε παραλιακό θέρετρο κοντά στην Πασικούντα
Περιλαμβάνονται
• Αεροπορικά εισιτήρια ειδικού οικονομικού ναύλου με Qatar Airways μέσω Ντόχα
• Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων (σε περίπτωση διαφοροποίησης των φόρων εξαιτίας της αύξησης της τιμής των καυσίμων, η επιβάρυνση καλύπτεται από τον πελάτη.
• 9 διανυκτερεύσεις και 4* καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος
• Πρωινό και βραδινό γεύμα καθημερινά σε μπουφέ (το 1 από αυτά είναι μεσημεριανό στο πρώτο ξενοδοχείο διαμονής μας στην περιοχή Νεγκόμπο)
• Εκδρομές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις, επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους και σημεία πολιτιστικού ενδιαφέροντος και θεάματα με κλιματιζόμενο πούλμαν
• Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και θεάματα
• Επαγγελματίας Ελληνόφωνος/Αγγλόφωνος ξεναγός/ συνοδός-αρχηγός καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος
• Φιλοδωρήματα για οδηγούς, βοηθούς, ξεναγό, αχθοφόρους
• 2 μπουκάλια εμφιαλωμένο νερό την ημέρα (500 ml το καθένα) ανά άτομο
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης
• Ασφάλιση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που συμπεριλαμβάνει κάλυψη για covid19
• Ενημερωτικό Έντυπο
Δεν περιλαμβάνονται
• Βίζα Σρι Λάνκα (35 USD για ηλεκτρονική βίζα και 40 USD για έκδοση βίζας στο αεροδρόμιο του Κολόμπο)
• Επιπρόσθετη ασφάλιση ακύρωσης ταξιδιού λόγω ατυχήματος/νοσηλείας/ασθένειας συμπεριλαμβανομένης και της νόσου covid19 με κόστος 5% επί της τιμής του πακέτου
• Κόστος PCR test για την είσοδο στη Σρι Λάνκα ή/και στην Ελλάδα εφόσον ζητηθεί (θα εξαρτηθεί από την Κυβερνητική Υπουργική Απόφαση που θα ισχύει για αφίξεις από χώρες εξωτερικού εκείνη την περίοδο)
• Θεραπείες spa/μασάζ στα ξενοδοχεία διαμονής
• Επιπρόσθετα γεύματα, ροφήματα, αναψυκτικά, εμφιαλωμένα νερά, χυμοί, κ.λ.π.
• Επιπρόσθετες δραστηριότητες, εκδρομές, διασκεδάσεις που δεν αναφέρονται στο πρόγραμμα
• Υπηρεσίες καθαριότητας, χρήση μίνι-μπαρ, και γενικότερα ότι δεν αναφέρεται ρητά ως περιλαμβανόμενο στην πιο πάνω στήλη
Πτήσεις με Qatar Airways μέσω Ντόχα
(ώρες αναχώρησης/άφιξης τοπικές κάθε χώρας)
1 QR 204 12APR ATHDOH ΑΝΑΧ:13:30 ΆΦΙΞΗ:17:50
2 QR 662 12APR DOHCMB ΑΝΑΧ:19:25 ΆΦΙΞΗ: 02:50 13APR
3 QR 659 22APR CMBDOH ΑΝΑΧ: 03:15 ΆΦΙΞΗ:05:30
4 QR 203 22APR DOHATH ΑΝΑΧ: 07:35 ΆΦΙΞΗ:12:20
Παρατήρηση
• Η αεροπορική εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των δρομολογίων της χωρίς πρότερη ενημέρωση.
Negombo – Jetwing Sea
Superior Room
www.jetwinghotels.com/jetwingsea/#gref
Kandy – Cinnamon Citadel
Superior Room
www.cinnamonhotels.com/cinnamoncitadelkandy
Pasikuda – Maalu Maalu
Deluxe Room
www.themeresorts.com/maalumaalu/
Dambulla – Amaya Lake
Standard Villa
www.amayaresorts.com/amayalake/
Σημείωση: Τα ξενοδοχεία διαμονής είναι τοπικής διαβάθμισης και έχουν επιλεχθεί με κριτήριο να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στα διεθνή στάνταρντ. Στην περίπτωση που δεν είναι διαθέσιμα τη στιγμή της ζήτησης, θα επιβεβαιωθεί άλλο εφάμιλλης κατηγορίας.
Τιμή Προγράμματος (υπολογισμένο σε 25-29 άτομα συμμετοχές)
Με τραπεζική κατάθεση ή με πιστωτική κάρτα έως 8 άτοκες δόσεις
Ανά άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο: 1850 € + 30 € έξτρα υποχρεωτική κάλυψη ιατρ/κής περίθαλψης που καλύπτει covid19
Ή Ειδική Τιμή μετρητοίς
Ανά άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο: 1780 € + 30 € έξτρα υποχρεωτική κάλυψη ιατρ/κής περίθαλψης που καλύπτει covid19
Επιβάρυνση μονόκλινου δωματίου: 380 €
Σημαντική Παρατήρηση: Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής, δηλαδή μεταξύ 20- 24 ατόμων, η εκδρομή ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ, αλλά ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ κανονικά με μικρή επιβάρυνση 80 € ανά άτομο
Πλάνο Πληρωμών (είτε με τραπεζική κατάθεση ή μετρητοίς, για όσους κάνουν πληρωμή με πιστωτική κάρτα το ποσό θα χρεώνεται εφάπαξ)
1η προκαταβολή: 550 € έως 26/11/21
2η προκαταβολή: 550 € έως 21/01/22
Εξόφληση εκδρομής: 780 € με τραπεζική κατάθεση ή 710 € για πελάτες μετρητοίς έως 31/03/22 (η επιβάρυνση μονόκλινου στα 380 € τακτοποιείται με την τελευταία δόση)
Σημείωση: Στην περίπτωση συμμετοχής μεταξύ 20-24 ατόμων, η επιβάρυνση των 80 € εξοφλείται με την τελευταία δόση.
Πολιτική Ακυρωτικών
Μεταξύ 27/11/21 – 21/01/22: 550 €
Μεταξύ 22/01/22 – 31/03/22: 1100 €
Μεταξύ 01/04/22 – 12/04/22: 100% ακυρωτικά
Διευκρινήσεις
-Με την αποδοχή της προσφοράς υπογράφεται σύμβαση ανάθεσης διοργάνωσης ταξιδιού από όλους τους συμβαλλόμενους καθώς και οι Γενικοί Όροι Συμμετοχής
-Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν με τους εξής τρόπους:
Α) Με μετρητά απευθείας στο γραφείο μας ή στους διοργανωτές δασκάλους γιόγκα
Β) Με κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας που αναφέρονται πιο κάτω
Γ) Με χρέωση της πιστωτικής κάρτας σας (έως 8 άτοκες δόσεις) με φυσική παρουσία στα γραφεία μας
Δ) Ή με χρέωση της πιστωτικής κάρτας σας (έως 8 άτοκες δόσεις) μέσω ενυπόγραφης εξουσιοδότησης μέσω email
-Τα έξοδα τραπέζης καλύπτονται/βαραίνουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους συμμετέχοντες.
-Σαν αιτιολογία κατάθεσης πρέπει να αναφέρεται ΜΟΝΟ το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ του κάθε συμμετέχοντα.
-Καμία κράτηση δεν θα θεωρείται έγκυρη χωρίς την υπογραφή ταξιδιωτικής σύμβασης και την καταβολή προκαταβολής μέσα σε 48 ώρες από την επικοινωνία με το γραφείο, Ayama Retreats & Holidays ή με τους δασκάλους σας.
Επίσης μέσω email θα πρέπει ΟΛΑ τα διαβατήρια να αποσταλούν τα οποία θα πρέπει να μην λήγουν στους επόμενους 6 μήνες από την ημέρα εισόδου στη Σρι Λάνκα
Οι προκαταβολές είναι non refundable (δεν επιστρέφονται χρήματα) στην περίπτωση αιτήματος ακύρωσης μετά το διάστημα υπαναχώρησης συμμετοχής από την υπογραφή της ταξιδιωτικής σύμβασης εφ’ όσον δεν εμπίπτει μέσα στην περίοδο της χρέωσης ακυρωτικών, σε διαφορετική περίπτωση ισχύουν τα αντίστοιχα ακυρωτικά ενώ ο ταξιδιώτης διατηρεί το δικαίωμα εκχώρησης σε τρίτο)για λόγους άσχετους με απώλεια ζωής, ασθένεια με νοσηλεία, κλπ που να αποδεικνύεται με έγγραφο από κρατικό φορέα/νοσοκομείο.
Τραπεζικοί Λογαριασμοί
Alpha Bank
Αριθμός Λογαριασμού: 101 00 2002 328158
IBAN: GR5901401010101002002328158
Δικαιούχος Λογαριασμού: Σταυρούλα Αικατερίνη του Κωνσταντίνου
Τράπεζα Πειραιώς/Piraeus Bank
Αριθμός λογαριασμού:5023088214127
Iban: GR8601720230005023088214127
Δικαιούχος: Σταυρούλα Αικατερίνη του Κωνσταντίνου
Ayama Retreats & Holidays
‘The Travel Tribe’ Yoga & Wellness Retreats Division Κρατίνου 11 – Πλατεία Κοτζιά
10552 Αθήνα
Tel: + 30.210.52.48.646
info@ayamaretreats.com
www.ayamaretreats.com

Λεπτομέρειες

Αρχή:
12 Απριλίου, 2022
Τέλος:
22 Απριλίου, 2022
Κατηγορία Εκδήλωση: