Pilates – Personal Training

Pilates – Personal trainingΕίτε ψάχνετε για να χάσετε λίπος, να αποκτήσετε καλλίγραμμους μυς, να είστε σε φόρμα, να μειώσετε το άγχος ,να αυξήσετε τη δύναμη και την ευλυγισία σας ή από την άλλη χρειάζεστε να μειώσετε τυχόν μυοσκελετικούς πόνους ή να τους ‘’

προλάβετε’’ (αποκατάσταση-πρόληψη) το Pilates μπορεί να σας βοηθήσει. Θα σας το παρέχω με την καθοδήγηση και τις γνώσεις που χρειάζεστε ώστε να επιτύχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε!

Μελέτες έχουν δείξει ότι η χρήση ενός εξειδικευμένου Personal Trainer μεγιστοποιεί την ποιότητα των αποτελεσμάτων που μπορείτε να επιτύχετε. Η εκπαίδευση και τα κίνητρα που παρέχονται από ένα εξειδικευμένο προπονητή-δάσκαλο, έχει αποδειχθεί ότι είναι πολύτιμη για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η πρόθεσή μου είναι να σας βοηθήσω να επιτύχετε τους στόχους σας με τον πιο υγιή και ασφαλή δυνατό τρόπο, βοηθώντας σας όχι μόνο να δείξετε τον καλύτερο εαυτό σας, αλλά και να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας. Με το να κατανοήσω τους προσωπικούς σας στόχους για την υγεία σας, το ιστορικό της άσκησης και το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης, προσαρμόζω ένα πρόγραμμα που στοχεύει στην επίτευξη των συγκεκριμένων στόχων σας.

ΓΕΝΙΚΑ ΟΦΕΛΗ

 • Βελτιώνει τη στάση του σώματος
 • Βελτιώνει την κινητικότητα και την ευλυγισία της σπονδυλικής στήλης
 • Βελτιώνει τον μυϊκό τόνο και την ευλυγισία
 • Προάγει έναν πιο αποτελεσματικό και υποστηρικτικό πυρήνα για το σώμα(powerhouse)
 • Αυξάνει τη σταθεροποίηση της λεκάνης και των ώμων
 • Ενισχύει την υγεία των αρθρώσεων μέσω της βελτίωσης της κινητικότητας τους και την καλή υποστήριξή από τους μυς που τις περιβάλουν
 • Λειτουργεί ως συμπληρωματική προπόνηση για τους αθλητές

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ

 • Σας κάνει να φαίνεστε και να αισθάνεστε καλύτερα
 • Ανακουφίζει από το στρες και την ένταση και προάγει μια αίσθηση ευεξίας
 • Βοηθάει στην επίγνωση του σώματος
 • Ενοποιεί το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα
 • Βελτιώνει την ποιότητα της ζωής σας

ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ

 • Διευκολύνει την πρόληψη των τραυματισμών και της φυσικής αποκατάστασης
 • Δημιουργεί καλύτερη ισορροπία και συντονισμό, ιδίως για τα ηλικιωμένα άτομα
 • Προσφέρει μια ασφαλή και άριστη μορφή άσκησης για πριν και μετά την εγγυμοσύνη
 • Ανακουφίζει από πόνους και πονοκεφάλους
 • Βοηθάει τόσο στη διατήρηση αλλά και στην βελτίωση της οστικής πυκνότητας
 • Αναπτύσσει τη λειτουργία και την αποτελεσματικότητα των πνευμόνων μέσω βελτίωσης της κυκλοφορίας
 • Προσφέρει μια ασφαλή και ευεργετική μορφή άσκησης για ένα μεγάλο φάσμα παθολογικών καταστάσεων, όπως είναι η σκολίωση, η οστεοπόρωση, η αρθρίτιδα και η σκλήρυνση κατά πλάκας.

Ασκηθείτε μόνοι σας, με ένα φίλο, ή συμμετάσχετε σε γρουπ των 2 ή 3 ατόμων, ή ακόμα μπορείτε και να δημιουργήσετε την δική σας προσωπική ομάδα (έως 3 άτομα)!

Personal Training 1-3 άτομα – Pilates Reformer

Το Reformer είναι ένα μηχάνημα όπου χρησιμοποιούνται ασκήσεις ενσωματώνοντας την τεχνική του Pilates για μια πιο προκλητική ασφαλής και έντονη προπόνηση. Ελατήρια, μοχλοί, σχοινιά και το βάρος του σώματος χρησιμοποιούνται ως αντίσταση, ενώ εκτελούνται κινήσεις που στοχεύουν σε συγκεκριμένες μυικές ομάδες. Τα μαθήματα αποτελούνται από ελεγχόμενες κινήσεις ,με ροή όπου οι μύες σας δουλεύουν μέσα από ένα ολοκληρωμένο εύρος κίνησης. Το Reformer προσθέτει μια αυξημένη αντίσταση στην κίνηση έχοντας ως αποτέλεσμα η άσκηση να σας οδηγήσει, με ασφάλεια, σε αυξημένα επίπεδα φυσικής κατάστασης και μια ποιοτικότερη ζωή.

Τι προσφέρει – Γιατί είναι ένας από τους ιδανικότερους τρόπους άσκησης

Η αυξημένη μυϊκή αντοχή

Οι μύες ασκούν δύναμη ώστε να ξεπεράσουν την αντίσταση. Τα αποτελέσματα της άσκησης περιλαμβάνουν την αύξηση των μυϊκών ινών αντοχής, το μέγεθος και τη δύναμη μαζί με έναν πιο δυνατό συνδετικό ιστό. Με την αύξηση της μυϊκής αντοχής, οι μύες σας είναι σε θέση να ασκήσουν περισσότερη δύναμη για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Η αυξημένη αντοχή σας δίνει τη δυνατότητα να εκτελείτε τις καθημερινές σας εργασίες χωρίς κόπωση. Πρόσθετα οφέλη περιλαμβάνουν τη βελτίωση του μυϊκού τόνου καθώς οι μύες σας επιμηκύνονται και δυναμώνουν χωρίς να φαίνονατι ογκώδης αλλά αντίθετα καλλίγραμμοι και σμιλεμένοι.

Αυξημένη δύναμη του πυρήνα – κέντρου

Η άσκηση στο Reformer απαιτεί σωστή θέση και τεχνική. Το επίκεντρο της σωστής τοποθέτησης είναι μέσα από τον πυρήνα, δηλαδή από τις μυικές ομάδες της κοιλιά και της ράχης σας. Μέσω της προετοιμασίας των μυών του πυρήνα σας, θα υπάρξει συνεργασία με όλες τις κινήσεις ώστε να επιτευχθεί σταθεροποίηση και ευθυγράμμιση της σπονδυλικής σας στήλης. Ένας ισχυρός πυρήνας θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα όλων των ασκήσεων μέσω της ικανότητά σας να διατηρήσετε τη σωστή στάση του σώματός σας. Η δύναμη του πυρήνα σας αυξάνει την ικανότητά σας να παράγετε δύναμη στους μυες σας και να μειώνεται τον κίνδυνο τραυματισμού.

Βελτιωμένη στάση του σώματος

Οι συνεδρίες άσκησης στο Reformer θα βελτιώσουν την ευθυγράμμιση της σπονδυλικής σας στήλης. Έτσι, οι μύες σας θα δυναμώσουν ώστε να υπάρχει βελτίωση στην υποστήριξη και την σταθεροποίηση της σπονδυλικής σας στήλης. Η βελτιωμένη στάση του σώματος θα επιμηκύνει τις αρθρώσεις σας, δίνοντάς σας μία ΄΄ψηλότερη΄΄ εμφάνιση. Τυχόν μυϊκή ανισορροπία θα διορθωθεί, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο για τραυματισμό, ειδικά στην σπονδυλική στήλη και τον αυχένα. Η συνειδητοποίηση της σωστής στάσης του σώματος κατά τη διάρκεια της άσκησης θα γίνει οικεία ώστε αυτό να μεταφερθεί ακούσια και στις κινήσεις που κάνετε στην καθημερινότητά σας .

Αυξημένη ευκαμψία

Η ευκαμψία είναι το εύρος της κίνησης των μυών σας και του συνδετικού ιστού. Οι συνεδρίες άσκησης στο Reformer αναγκάζουν τις μυικές σας ομάδες μυών να κινούνται μέσα σε ένα πλήρες εύρος κίνησης. Η βελτιωμένη ευκαμψία μειώνει την πίεση και το στρες που δέχονται οι αρθρώσεις και οι μύες σας. Οι μύες συστέλλονται με αυξημένη αποδοτικότητα κάνοντας τις προπονήσεις σας πιο αποτελεσματικές. Η βελτιωμένη ευκαμψία μειώνει την δυσκαμψία,τον πόνο και την πιθανότητα τραυματισμού. Μπορείτε έτσι να εκτελέσετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες με λιγότερη πίεση και κούραση.

Βελτιωμένη αναπνοή

Οι συνεδρίες Pilates δίνουν έμφαση στην σωστή αναπνοή. Η αναπνοή γίνεται βαθύτερη και λιγότερο συχνή, καταλήγοντας σε μία πιο αποτελεσματική χαλάρωση του σώματος. Τα οφέλη περιλαμβάνουν την αύξηση της χωρητικότητας των πνευμόνων και την καλή αποδοτικότητα της αναπνοής κατά τη διάρκεια της άσκησης άλλα και σε κατάσταση ηρεμίας-ξεκούρασης. Οι πνεύμονές σας είναι καλύτερα εξοπλισμένοι ώστε να παρέχουν στο σώμα σας περισσότερο οξυγόνο κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Τα επίπεδα ενέργειας αυξάνονται όχι μόνο κατά τη διάρκεια της άσκησης ,αλλά και σε κατάσταση ηρεμίας.

Μειωμένο σωματικό λίπος

Η άσκηση στο Reformer αυξάνει το μεταβολισμό σας, δηλαδή την ικανότητα του σώματός σας να κάψει θερμίδες. Η αυξημένη μυϊκή μάζα αυξάνει τον αριθμό των θερμίδων που καίγονται καθόλη την διάρκεια του 24ώρου. Όταν η ποσότητα των θερμίδων που καίγονται είναι περισσότερο από το ποσό των θερμίδων που καταναλώνονται, το υπερβολικό σωματικό λίπος οξειδώνεται και χρησιμοποιείται για την παραγωγή ενέργειας ώστε να κάλυψει τις αυξημένες ενεργειακές ανάγκες που απαιτούνται.

Personal Training Circuit Pilates 1-3 άτομα

To Circuit Pilates συνδυάζει τα οφέλη της σωστής στάσης του σώματος του παραδοσιακού Pilates και μίας πιο υψηλής έντασης και ενέργειας καρδιοαναπνευστικής προπόνησης, προσφέροντας πολύ γρήγορα και εξατομικευμένα αποτελέσματα, ανάλογα με τον προσωπικό σας στόχο. Χρησιμοποιώντας εξοπλισμό όπως ReformerChairBarrel και Bosu κατά την διάρκεια του μαθήματος ,θα νιώσετε την καρδιά σας να δουλεύει και τους μύες σας να δυναμώνουν ενώ ταυτόχρονα διατείνονται. Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει προηγούμενη εμπειρία σε μαθήματα Pilates.

Απευθύνεται σε παιδιά, σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών όπως επίσης και σε αθλητές που θέλουν όχι μόνο εξειδικευμένη ενδυνάμωση ανάλογα με το άθλημά τους, αλλά και βελτίωση της απόδοσης – επίδοσή τους.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

Η κυκλική προπόνηση πάνω στον εξοπλισμό του Pilates είναι μια ασφαλής μέθοδος προπόνησης με αντιστάσεις που μεγιστοποιεί τον όγκο του έργου που κάνετε μέσα σε 1 ώρα προπόνησης. Είναι μια μοναδική μορφή άσκησης, αν θέλετε όχι μόνο να δυναμώσετε και να σμιλέψετε το σώμα σας, αλλά να έχετε έναν ποιοτικότερο τρόπο ζωής με λιγότερους τραυματισμούς και μυοσκελετικούς πόνους. Μία μοναδική μορφή άσκησης για θεραπεία, αποκατάσταση και πρόληψη τραυματισμών και παθήσεων (π.χ. οστεοπόρωση)! Μέσα σε μία ώρα θα κρατήσετε το ρυθμό της καρδιάς σας αυξημένο! Θα βλέπετε την καρδιαγγειακή σας αντοχή να αυξάνεται και ο οργανισμός σας θα είναι ικανός να καίει περισσότερες θερμίδες όχι μόνο κατά τη διάρκεια της άσκησης αλλά έως και 48 ώρες μετά από την κυκλική σας προπόνηση!


Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.