Διατροφή

 

Η τροφή μας παρέχει την ενέργεια που χρειάζεται το σώμα και το μυαλό μας για να λειτουργήσει σωστά. Όπως κάθε μηχανή χρειάζεται το κατάλληλο καύσιμο για να λειτουργήσει, έτσι και το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται να λαμβάνει καθημερινά τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά για να μπορεί να αποδώσει σε όλους τους τομείς.

Πέρα του ότι η διατροφή αποτελεί την θεμελιώδης αρχή επίτευξης στόχων, το οποίο μπορεί να σημαίνει απώλεια σωματικού λίπους, αντιμετώπιση μιας παθολογικής κατάστασης, βελτίωση της αθλητικής απόδοσης. O απώτερος στόχος είναι να υιοθετηθεί μια σωστή διατροφική συμπεριφορά εφόρου ζωής.

Είναι συχνό φαινόμενο ότι κάποιος που δεν φτάνει το στόχο του στην απώλεια σωματικού λίπους ή στην φυσική του κατάσταση να χρειάζεται διατροφική καθοδήγηση όσο και προσωπική υποστήριξη στην άσκηση για να τα καταφέρει. Το εξατομικευμένο πλάνο διατροφής χτίζεται πάνω στις ανάγκες του κάθε ατόμου και σε συνεργασία με το γυμναστή, επιδιώκοντας ένα κοινό στόχο. Ο συνδυασμός διατροφής και άσκησης προσφέρει μια ολιστική υπηρεσία που υπόσχεται τα επιθυμητά αποτελέσματα.

O στόχος μας στο Power House Projectείναι να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας.

Πιστεύω ότι όλοι έχουν το δικαίωμανα ζήσουν μια υγιεινή και χαρούμενη ζωή.

Δημήτρης Αθανασιάδης
Διαιτολόγος Διατροφολόγος
Wellness Coach

Δημήτρης Αθανασιάδης

Για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές, επικοινωνήστε μαζί μας.


Κατηγορίες: Nutrition

Ετικέτες:, ,

Πείτε τη γνώμη σας

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας
Κλείσιμο

Συμμετοχή

Θα λάβετε ένα e-mail για επιβεβαίωση, αμέσως μετά την αποστολή της δήλωσης σας για συμμετοχή.