Βιωματικό σεμινάριο

2nd Νοέμβριος 2019

17:00 - 19:30

Ανδρέα Παπανδρέου 114 Γλυφάδα

30 €

Οι Μάσκες που Φοράμε

Ένας από τους πιο επιθυμητούς στόχους στη ζωή είναι η ευτυχία. Αλλά η ευτυχία δεν μπορεί να επιδιωχθεί ως άμεσος στόχος. Η ευτυχία είναι αποτέλεσμα μιας πιο αυθεντικής ζωής.

Σε αυτό το βιωματικό σεμινάριο, όπου θα διεξαχθεί στις 2 Νοεμβρίου και ώρα 17:00 , θα εξερευνήσουμε δημιουργικούς τρόπους για να κατανοήσουμε καλύτερα ποιο είναι το «πρόσωπο» που παρουσιάζουμε στον κόσμο και να ανακαλύψουμε ένα πιο αυθεντικό κομμάτι του εαυτού μας! Μία εσωτερική αναζήτηση με δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο.

Θα ανακαλύψουμε το δώρο της ενεργητικής φαντασίας, και της δημιουργικής έκφρασης (θα δημιουργήσουμε μάσκες) ως εργαλεία για να είμαστε πιο αυθεντικοί και πιο συνειδητοί.

Εισηγητής : Θεόδωρος Κυριακός

Σύντομο βιογραφικό:

Ο Θεόδωρος Κυριακός διαθέτει  μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (Master of Arts and Advance Diploma) στη συνθετική υπερ-προσωπική συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία (Transpersonal Psychotherapy) καθώς επίσης και στην πνευματική καθοδήγηση μέσω υπερ-προσωπικής διεργασίας του ονείρου. Έχει πολυετή πείρα στον διαλογισμό (εκπαιδευμένος  σε διάφορες πνευματικές παραδόσεις) και έχει ασχολειθεί και με τον Σαμανισμό. Εποπτεύει θεραπευτές κι έχει διδάξει συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία σε μεταπτυχιακούς φοιτητές και το ευρύ κοινό, διεθνώς (όπως Αγγλία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής  Ελλάδα κ.α.). Τα τελευταία χρόνια διδάσκει σεμινάρια και εργαστήρια αυτογνωσίας και διαλογισμού.

 

Σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο

read next
Μοιραστείτε το με τους φίλους σας
Κλείσιμο

Συμμετοχή

Θα λάβετε ένα e-mail για επιβεβαίωση, αμέσως μετά την αποστολή της δήλωσης σας για συμμετοχή.