Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Βιωματικό σεμινάριο

2 Νοεμβρίου, 2019 @ 17:00 - 19:30

Οι Μάσκες που Φοράμε

Οι Μάσκες που Φοράμε

Ένας από τους πιο επιθυμητούς στόχους στη ζωή είναι η ευτυχία. Αλλά η ευτυχία δεν μπορεί να επιδιωχθεί ως άμεσος στόχος. Η ευτυχία είναι αποτέλεσμα μιας πιο αυθεντικής ζωής.

Σε αυτό το βιωματικό σεμινάριο, όπου θα διεξαχθεί στις 2 Νοεμβρίου και ώρα 17:00 , θα εξερευνήσουμε δημιουργικούς τρόπους για να κατανοήσουμε καλύτερα ποιο είναι το «πρόσωπο» που παρουσιάζουμε στον κόσμο και να ανακαλύψουμε ένα πιο αυθεντικό κομμάτι του εαυτού μας! Μία εσωτερική αναζήτηση με δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο.

Θα ανακαλύψουμε το δώρο της ενεργητικής φαντασίας, και της δημιουργικής έκφρασης (θα δημιουργήσουμε μάσκες) ως εργαλεία για να είμαστε πιο αυθεντικοί και πιο συνειδητοί.

Εισηγητής : Θεόδωρος Κυριακός

Σύντομο βιογραφικό:

Ο Θεόδωρος Κυριακός διαθέτει  μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (Master of Arts and Advance Diploma) στη συνθετική υπερ-προσωπική συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία (Transpersonal Psychotherapy) καθώς επίσης και στην πνευματική καθοδήγηση μέσω υπερ-προσωπικής διεργασίας του ονείρου. Έχει πολυετή πείρα στον διαλογισμό (εκπαιδευμένος  σε διάφορες πνευματικές παραδόσεις) και έχει ασχολειθεί και με τον Σαμανισμό. Εποπτεύει θεραπευτές κι έχει διδάξει συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία σε μεταπτυχιακούς φοιτητές και το ευρύ κοινό, διεθνώς (όπως Αγγλία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής  Ελλάδα κ.α.). Τα τελευταία χρόνια διδάσκει σεμινάρια και εργαστήρια αυτογνωσίας και διαλογισμού.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
2 Νοεμβρίου, 2019
Ώρα:
17:00 - 19:30
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Power House Project
Ανδρέα Παπανδρέου 114
Γλυφάδα, Αττική 16674 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Phone
2114086937
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής